Stokstraat 8 Maastricht verhuurd aan de internationale modeketen Essentiel

Stokstraat 8, Maastricht

Namens een particuliere belegger heeft VAN DE LAAR MAKELAARS de verhuurtransactie met de internationale modeketen Essentiel tot stand gebracht.
Essentiel heeft vestigingen in o.a. Brussel, Hasselt, Knokke, Parijs en Amsterdam en opent komend najaar haar vestiging in Maastricht. Er is een langjarige huurovereenkomst tegen marktconforme huurcondities afgesloten.

Bekijk dit object >


Bedrijfspand in Eijsden verkocht

Zoerbeemden 9, Eijsden

Namens verkoper heeft VAN DE LAAR MAKELAARS het bedrijfspand ter grootte van ca. 1.315 m2 inclusief ca. 155 m2 entresolvloer en verhard voorterrein verkocht aan neen particuliere belegger.

Bekijk dit object >


Kantoorpand Basssin 184 Maastricht verkocht

Bassin 184, Maastricht

Namens de Stichting Pensioenfonds van de Metalektra (PME) heeft VAN DE LAAR MAKELAARS dit kantoorpand ter grootte van 1.668 m2 vvo met bijbehorende parkeerplaatsen verkocht aan een Beleggingsmaatschappij.
De koper heeft plannen om dit kantoorpand te gaan herontwikkelen.

Bekijk dit object >


Kantoorpand verkocht

Bassin 186, Maastricht

Namens de Stichting Pensioenfonds voor de Metalektro (PME) heeft VAN DE LAAR MAKELAARS dit kantoorpand met bijbehorende parkeerplaatsen verkocht aan een Beleggingsmaatschappij.
Het kantoorpand is 2.220 m2 groot met bijbehorende parkeerplaatsen op eigen terrein.
Koper is voornemens om dit object te transformeren dan wel te verhuren als kantoorruimte.

Bekijk dit object >


Kantoorpand in Sittard verkocht

Poststraat 8-10, Sittard

Namens Ondernemingshuis Kantorenpark Sittard BV heeft VAN DE LAAR MAKELAARS het vrijstaande kantoorgebouw ter grootte van ca. 3.390 m2 met ca. 60 parkeerplaatsen verkocht aan een particuliere investeerder die zijn hoofdkantoor Wickey GMBH gaat verplaatsen naar deze locatie.


Bekijk dit object >


Voormalige Postkantoor Valkenburg verhuurd

Lindenlaan 19, Valkenburg

De begane grond van het voormalige Postkantoor met een gedeelte van het buitenterrein is langjarig verhuurd aan de Post BV.
Het verhuurbare vloeroppervlak is ca. 750 m2.
Huurder gaat in het gehuurde een Smart Market Community concept realiseren welke o.a. omvat het samenbrengen van ondernemers in de Food, Leisure en Fashion met bijbehorende ondergeschikte functies.

Namens de eigenaar/verhuurder de Stichting tot Behoud van Monumenten Laurentius en Petronella bracht VAN DE LAAR MAKELAARS deze verhuurtransactie tot stand.


Bekijk dit object >