Diensten

Bedrijfsmakelaardij

Er zijn tal van factoren die bepalen hoe groot het succes van uw organisatie is.

Onze bijdrage aan uw succes is deskundige- en zakelijke advisering en bemiddeling bij het zoeken, kopen/verkopen of huren/verhuren van uw bedrijfs-, winkel- of kantoorpand of bedrijfsterrein.

Vastgoedbeleggingen

VAN DE LAAR MAKELAARS zijn door de jarenlange ervaring gespecialiseerd in aankoop- en verkoopbemiddeling van vastgoedbeleggingen voor onze relaties, waaronder vastgoedportefeuilles.

Voor diverse particuliere- en institutionele beleggers hebben wij in de afgelopen jaren beleggingsonroerendgoed aangekocht en verkocht.

Retail

VAN DE LAAR MAKELAARS zijn winkelspecialisten in Limburg.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van dienst zijn bij de bemiddeling bij verhuur en verkoop van uw winkelobject. Daarnaast adviseren en begeleiden wij winkelketens bij hun expansie.

Tevens verzorgen wij projectmatige verhuur van winkelcentra voor projectontwikkelaars en voor institutionele- en particuliere beleggers.

Taxaties

Het taxeren van Onroerende Zaken is een vak apart.

Het is bovendien een zeer dynamisch vak, omdat wettelijke regelingen en bepalingen met enige regelmaat worden aangepast of herzien. 

Wij taxeren de Marktwaarden van diverse zakelijk onroerende zaken (bedrijfsterreinen, kantoorpanden, winkelpanden en bedrijfsruimten) voor onze opdrachtgevers.

Vastgoedadvies

Wij verstrekken diverse soorten vastgoedadviezen aan Marktpartijen waaronder aankoopadviezen en verkoopadviezen, alsmede  advisering over marktconforme huurprijzen.