Foto's

Fregatweg 52 A+B

6222NZ MAASTRICHT

ALGEMEEN

Het betreft hier een gedeelte van een bestaand bedrijfscomplex gesitueerd aan de Fregatweg 52, 52 A+ B te Maastricht, bestaande uit ca. 900 m2 bedrijfsruimten (2 geschakelde bedrijfshallen) en ca. 310 m2 kantoorruimten/showroomruimten met bijbehorend parkeerterrein en laad- en losterrein.

Het bedrijfsgedeelte dat behoort bij Fregatweg 52 Maastricht is in gebruik bij B+W aandrijftechniek en Fregatweg 52A Maastricht is verhuurd aan JRS Dubgarage.

De mogelijkheid bestaat om een gedeelte van het bedrijfscomplex Fregatweg 52 B Maastricht te huren, waarbij de verdere huurcondities nader overeen te komen zijn.

Kandidaten dienen bij de Gemeente Maastricht zelf navraag te doen of zij zich kunnen vestigen op deze locatie.

Huurcondities zijn op aanvraag verkrijgbaar.

LOCATIE

Het object is gesitueerd op een absolute zichtlokatie op het Industrieterrein “De Beatrixhaven” tegenover de fabriek van de Mora en direct nabij Staples.

Op korte rijafstand zijn de Rijkssnelwegen A2 en A79 gesitueerd.

De bereikbaarheid van de lokatie is zeer goed te noemen.

OPPERVLAKTEN EN INDELING

Het bedrijfspand Fregatweg 52 B Maastricht omvat ca. 900 m2 bedrijfsruimten met ca. 310 m2 kantoorruimten/showroomruimten.

De mogelijkheid bestaat om een bedrijfshal van 600 m2 met ca. 150 m2 of ca. 310 m2 kantoorruimten te huren of er is een mogelijkheid om een bedrijfshal ter grootte van 300 m2 zonder of met bijbehorende kantoorruimten (ca. 150 m2) te huren, alsmede kan het geheel namelijk 900 m2 bedrijfsruimten (2 geschakelde bedrijfshallen van 300 m2 en 600 m2) en
ca. 310 m2 kantoorruimten/showroomruimten te huren.

De bedrijfsruimten en kantoorruimten worden voorzien van een eigen meterkast met eigen verbruiksmeters, elektrisch te bedienen overheadpoorten, verlichting.

Verder worden de bedrijfsruimten als zogenaamde “casco” ruimten opgeleverd en zijn huurderswensen bespreekbaar.

Foto's

Locatie

Fregatweg 52 A+B, 6222NZ MAASTRICHT

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Meer informatie

Deel dit pand

Kenmerken

Bestemming
Bedrijfsruimten
Regio
Maastricht
Voorwaarden
Het object is per direct te aanvaarden

Prijs

Op Aanvraag

Oppervlakte

300 m2 - 1.210 m2

Voor nadere informatie en/of bezichtigingen:

VAN DE LAAR MAKELAARS
P.H.G. van de Laar MRE MRICS
Telefoon: 043 – 3 100 666
Mobiel: 06 – 54 306 433

E-mail: Info@vandelaarmakelaars.nl
Website: www.vandelaarmakelaars.nl 

Plan een bezichtiging

Interesse in een bezichtiging? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wilt u meer informatie aanvragen?

Wilt u meer weten over dit pand? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!