Over ons

Van de Laar makelaars

De heer Peter van de  Laar is in 1993 gestart in het zakelijke vastgoed en heeft VAN DE LAAR MAKELAARS opgericht in April 2002 met als specialisaties bemiddeling van en advisering over Zakelijk Vastgoed.

In 1995 is Peter van de Laar voor de Rechtbank te Maastricht beëdigd tot Makelaar/Taxateur in Onroerende Zaken.

In 1999 is met succes de Postdoctorale Vastgoed Opleiding aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en mag Peter van de Laar de titel Master of Real Estate (MRE) achter zijn naam voeren.

VAN DE LAAR MAKELAARS zijn sinds 2001 lid van The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en Peter van de Laar is sindsdien Member van de RICS en mag de titel MRICS achter zijn naam voeren.

Specialisaties

De bemiddeling bij verkoop, aankoop, verhuur en aanhuur van kantoorruimten, bedrijfsruimten, bedrijfsterreinen en winkelruimten.

Daarnaast verstrekken wij vastgoedadviezen.

Door middel van ons uitstekende regionale-, bovenregionale-, alsmede landelijke- en internationale netwerk kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn.

Diverse institutionele en particuliere beleggers, projektontwikkelaars, landelijke èn internationale filiaalbedrijven, en non-profit instellingen maken al jaren gebruik van de door ons opgebouwde expertises.

 

 

Interesse in een van onze panden? Neem contact met ons op